Cactussen - Starosta, Paul (Librero, cop., 1998)
In dit boek worden meer dan 300 verschillende soorten uit de Cactaceae-familie behandeld. De 138 kleurenfoto's brengen de prachtige en zeldzame bloeiwijzen in beeld. Daarnaast bevat dit boek veel informatie over de kweek en verzorging van cactussen.