Pendidikan islam - Salleh, Ahmad Mohd. (Dicetak di Malaysia oleh, 2004)
Selain nota yang padat, sistematik dan kom - prechensif, pelbagai Semester I dan Semeter III. Ia terdiri darpada aspek - aspek berikut