Bimbingan dan kaunseling II - Ee, Ah Meng (Penerbit Fajar Bakti, 2003)
Bimbingan Dan Kaunseling II Edisi Kedua ini ditulis berdasarkan sukatan pelajaran Kursus Diploma Perguruan Malaysia 2001. Selain nota yang padat, sistematik dan komprehensif, pelbagai soalan latihan juga disediakan. Antara topik yang terkandung di dalam buku ini termasuklah Kaunseling sebagai Satu Proses; Pelaksanaan Kaunseling Individu; Pelaksanaan Kaunseling Kelompok; Kemahiran-kemahiran Kaunseling Individu; Kemahiran-kemahiran Kaunseling Kelompok; dan Perkara-perkara Am Kaunseling