Bimbingan dan kaunseling III (semester V) - Ee Ah Meng (Penerbit Fajar Bakti, 2000)
Bimbingan Dan Kaunseling III merupakan sebuah buku yang dirancang khas untuk keperluan guru-guru pelatih yang mengambil Kursus Diploma Perguruan Malaysia (DPM), Kursus Perguruan Asas (KPA), Kursus Perguruan Lepas Ijazah (KPLI), dan Kursus Perguruan Lepas Diploma (KPLD). Buku ini juga sesuai untuk mereka yang berminat untuk mengkaji serta menilai perkembangan bimbingan dan kaunseling dalam bidang pendidikan di negara ini