Giáo trình văn học dân gian Khmer (song ngữ Khmer - Việt) - TS. Nguyễn Thị Kiều Tiên (Trường Đại học Trà Vinh, 2020)
ជំពូកទ្យី ១៖ ទ្យិដ្ឋភាពទ្យូងៅននអកសរសិលប ៍ត្រប្ជាត្រប្ិយខ្មែរ /Chương 1. Khái quát về văn học dân gian Khmer. ជំពូកទ្យី ២៖ ត្រប្ងេទ្យអកសរសិលប ៍ត្រប្ជាត្រប្ិយខ្មែរ / Chương 2. Các thể loại văn học dân gian Khmer